• Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Tjänster

Tand- och munvård

En viktig del av välbefinnandet är en frisk mun. Hela tänder och ett vackert leende utgör en stor del av utseendet. Vid AAA-Tandläkarna erbjuder vi sakkunnig och helhetstäckande tandvård genom att utnyttja den senaste tillgängliga teknologin. Vi skräddarsyr en unik vårdplanering personligen till dig enligt dina önskemål och behov. Du är värd ditt leende.

Välbefinnande från ett leende - tjänsterna

Laser

Sedan september 2011 har A-Tandläkarna haft i användning den senast teknologin inom tandvård, Lasern.

Nya Lasern möjliggör vården snabbt, rent och enkelt. Kovakudoskäsittelyissä dentallasern möjliggör mindre ljud och vibrationer, och märkbart minre smärta - vilket i sin tur resulterar i vprd utan lokal bedövning. Utan lokalbedövning är känseln i munnen så gott som normal efter tandläkarbesöket.

Pehmytkudoshoidot tapahtuvat utan blod, med omedelbar desinfektion och med snabb läkningsprocess.

Dentallasern omfattar:
- Esteettinen ja konservatiivinen hoito
- Vård av tandkött
- Rotbehandling
- Munkirurgi
- Snarkning- och uniapneahoidot

Estetik

Laserit mahdollistavat myös laajan spekrin turvallisia ja tehokkaita esteettisiä toimenpiteitä

Nykypäivän valo-pohjaiset hoidot ovat laajalti käytössä esteettisessä lääketeiteessä. Fotona tuottaa käyttöömme kaksi kattavaa aallonpituutta, mahdollistaen turvallisimmat ja tehokkaimmat hoidot.

Joustava, testattu menetelmä kattaa laajan valikoiman estettisiä hoitoja sisältäen
- Ihokarvojen poistot
- Pienien verisuonien poistot
- Tatuointien poistot
- Ryppyjen siloittaminen
- Anti-Aging terapiat
- Pigmenttileesioiden hoidot
- Acnen hoidot

Välbefinnande från leendet

Ryppyjen hoidot

Resorboituvat fillerimateriaalit
Toimenpide on ei-kirurginen, joten tulokset ovat nähtävissä välittömästi ja voit jatkaa normaalia elämää.
Anteisin injektoitavat täyteaineet jakaantuvat neljään tuotesarjaan: Esthélis, Fortélis, Modélis ja Mesolis – kasvojen piirteiden muotoilusta, ihon elastisuuden ja säihkeen palauttamiseen.

Lisätietoja www.anteis.fi

Kasvolihasrelaksantit , Botox
Botox tai botuliini on lihasrekasoiva aine joka poistaa ilmelihasten liikajännityksen. Botox on nopea ja turvallinen tapa siloittaa ihoa.
Vaikutus on paikallinen ja alkaa muutaman päivän kuluttua ja kestää noin puolisen vuotta.

Kirurgia

Laser voi olla arvokas lisä mihin tahansa kirurgiseen toimenpiteeseen
Today, laser-based treatments are widely accepted in surgery. Fotona provides two of the "golden standard" laser wavelengths, ensuring the safest, most comfortable and most effective treatments. Innovative operating modes, delivery systems and other uses of advanced technology enhance these wavelengths even further.

Joustavat testatut ratkaisut mahdollistavat monet kirurgiset toimenpiteet verettömästi pienten ihomuutosten poistosta aina endo-toimenpiteisiin asti ilman viiltoja ja ompeleita. Ei anestesiatarvetta , ei jälkituntemuksia.

Lisäksi tarjoamme

Paikkaushoito

Paikkaushoidossa hammaslääkäri hoitaa vaativat hampaiston reikiintymiset ja tekee kariesta ehkäisevät toimenpiteet erityisesti ns. kariesriskipotilailla.

Iensairauksien hoito

Hoitamattomat tai krooniset iensairaudet ovat merkittävä sydän- ja verisuonitautien riskitekijä ja eräät yleissairaudet voivat altistaa tai pahentaa iensairauksia.

Juurenhoito

Juurihoidossa hammaslääkäri hoitaa vaikeat ja vaativatkin juurihoidot, kun hampaan ytimen tulehdus osoittautuu sitkeäksi.

Purenta

Erityyppiset purentakiskot ja proteesit, sillat purennan kuntoutukseen. Kipeytyneet leukanivelet, yöpureskelu tms. voivat olla oireena purennan tasapainottomuudesta tai muusta virheestä.

Röntgentutkimukset

Röntgentutkimus on hammashoidon keskeinen tutkimusmenetelmä. Tietyt tilanteet edellyttävät laajempia alan tutkimuksia.

Vastaanotolla on käytössä panorama röntgenlaite.

Lasten hammashoito

Lasten ja nuorten suun terveyden ja hampaiston hoito saattaa vaatia erityistä perehtyneisyyttä ja erikoistumista erityisongelmissa.

Suu- ja leukakirurgia

Suun limakalvo- ja suusairauksien tutkimus ja hoito. Vaikeammat ja vaativammat suukirurgiset toimenpiteet yhdessä suukirurgian erikoishammaslääkärin kanssa.