Demo Image

Demo Image

Demo Image

Palvelut

Hammashuolto & suun terveydenhuolto

Terve suu on tärkeä osa hyvinvointia. Ehjät hampaat ja kaunishymyovat merkittävä osa ulkonäköä. AAA-Hammaslääkäreissä tarjoamme asiantuntevaa kokonaisvaltaista hammashoitoa uusinta teknologiaa käyttäen. Laadimme kattavan hoitosuunnitelman persoonallisesti potilaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Olet hymysi arvoinen.

Hyvinvointia hymystä – palvelut

Laser

A-Hammaslääkäreissä on syyskuusta 2011 käytössä nyt uusinta teknologiaa edustava Laser.

Uusi Laser mahdollistaa hoidot nopeasti, puhtaasti ja helposti . Kovakudoskäsittelyissä dentaalilaser tarjoaa vähemmän ääntä ja värähtelyä, ja mikä parasta vähemmän kipua – mahdollistaen toimenpiteet ilman paikallispuudutteita vähin tai olemattomin jälkituntemuksin.

Pehmytkudoshoidot tapahtuvat verettömästi, välittömällä desinfektiolla ja nopealla paranemisella.

Dentaalilaser käsittää:- Esteettinen ja konservatiivinen hoito- Ienhoidot- Juurihoidot- Suukirurgia- Kuorsaus- ja uniapneahoidot

Estetiikka

Laserit mahdollistavat myös laajan spekrin turvallisia ja tehokkaita esteettisiä toimenpiteitä Nykypäivän valo-pohjaiset hoidot ovat laajalti käytössä esteettisessä lääketeiteessä. Fotona tuottaa käyttöömme kaksi kattavaa aallonpituutta, mahdollistaen turvallisimmat ja tehokkaimmat hoidot.

Joustava, testattu menetelmä kattaa laajan valikoiman estettisiä hoitoja sisältäen- Ihokarvojen poistot- Pienien verisuonien poistot- Tatuointien poistot- Ryppyjen siloittaminen- Anti-Aging terapiat- Pigmenttileesioiden hoidot- Acnen hoidot

Hyvinvointia hymystä

Ryppyjen hoidot

Resorboituvat fillerimateriaalitToimenpide on ei-kirurginen, joten tulokset ovat nähtävissä välittömästi ja voit jatkaa normaalia elämää.Anteisin injektoitavat täyteaineet jakaantuvat neljään tuotesarjaan: Esthélis, Fortélis, Modélis ja Mesolis – kasvojen piirteiden muotoilusta, ihon elastisuuden ja säihkeen palauttamiseen.

Lisätietoja www.anteis.fi Kasvolihasrelaksantit , BotoxBotox tai botuliini on lihasrekasoiva aine joka poistaa ilmelihasten liikajännityksen. Botox on nopea ja turvallinen tapa siloittaa ihoa.Vaikutus on paikallinen ja alkaa muutaman päivän kuluttua ja kestää noin puolisen vuotta.

Kirurgia

Laser voi olla arvokas lisä mihin tahansa kirurgiseen toimenpiteeseenToday, laser-based treatments are widely accepted in surgery. Fotona provides two of the “golden standard” laser wavelengths, ensuring the safest, most comfortable and most effective treatments. Innovative operating modes, delivery systems and other uses of advanced technology enhance these wavelengths even further.

Joustavat testatut ratkaisut mahdollistavat monet kirurgiset toimenpiteet verettömästi pienten ihomuutosten poistosta aina endo-toimenpiteisiin asti ilman viiltoja ja ompeleita. Ei anestesiatarvetta , ei jälkituntemuksia.

Lisäksi tarjoamme

Paikkaushoito

Paikkaushoidossa hammaslääkäri hoitaa vaativat hampaiston reikiintymiset ja tekee kariesta ehkäisevät toimenpiteet erityisesti ns. kariesriskipotilailla.

Iensairauksien hoito

Hoitamattomat tai krooniset iensairaudet ovat merkittävä sydän- ja verisuonitautien riskitekijä ja eräät yleissairaudet voivat altistaa tai pahentaa iensairauksia.

Juurenhoito

Juurihoidossa hammaslääkäri hoitaa vaikeat ja vaativatkin juurihoidot, kun hampaan ytimen tulehdus osoittautuu sitkeäksi.

Purenta

Erityyppiset purentakiskot ja proteesit, sillat purennan kuntoutukseen. Kipeytyneet leukanivelet, yöpureskelu tms. voivat olla oireena purennan tasapainottomuudesta tai muusta virheestä.

Röntgentutkimukset

Röntgentutkimus on hammashoidon keskeinen tutkimusmenetelmä. Tietyt tilanteet edellyttävät laajempia alan tutkimuksia.

Vastaanotolla on käytössä panorama röntgenlaite.

Lasten hammashoito

Lasten ja nuorten suun terveyden ja hampaiston hoito saattaa vaatia erityistä perehtyneisyyttä ja erikoistumista erityisongelmissa.

Suu- ja leukakirurgia

Suun limakalvo- ja suusairauksien tutkimus ja hoito. Vaikeammat ja vaativammat suukirurgiset toimenpiteet yhdessä suukirurgian erikoishammaslääkärin kanssa.